Go back to job search
#SMOS-15
HR Stagiair(e)
Students and graduates
Eersel, North Brabant, Netherlands
HR Stagiair(e)
Apply now

Premier Tech Systems and Automation (met het hoofdkantoor in Canada) is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur ter wereld en staat in de industrie bekend om haar geavanceerde verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor klein- en grootschalige productie.

Bij Premier Tech in Eersel zoeken we vanaf september 2024 een enthousiaste stagiair(e) om ons HR-team te versterken. Ben jij klaar voor een boeiende stage waarin je kunt bijdragen aan onze HR-processen en jezelf verder kunt ontwikkelen? Sluit je dan bij ons aan en ontdek de dynamische wereld van HR bij Premier Tech!

Jouw stageavontuur

We bieden onze toekomstige stagiair(e) de kans om een realistisch beeld te krijgen van het HR-vak binnen een internationaal en dynamisch bedrijf. Ons kleine HR team, bestaande uit een HR-director en twee HR-advisors, verzorgd alles op het gebied van HR voor een groot personeelsbestand in Europa. Wij zijn onder andere verantwoordelijk voor recruitment & onboarding, personeelsadministratie, ziekteverzuim, employer branding en health and safety. Kortom, een stage met veel variatie en de mogelijkheid om betrokken te worden bij diverse facetten van het HR-vak!

Waarom je carrière starten bij Premier Tech?

Op onze vestiging in Eersel bevinden alle teams zich onder één dak, denk aan Engineering, Application, Project Management, Inkoop, Assembly, Warehouse, Client Service, Marketing, IT en Finance. Dit maakt het gemakkelijk om bij elkaar binnen te lopen als je een vraag hebt. De informele werksfeer op kantoor zorgt voor veel gezelligheid. Wat ook leuk is, is dat je een grote mix van nationaliteiten tegenkomt. Hierdoor is de voertaal binnen onze organisatie Engels. We hechten dan ook veel waarde aan een stagiair(e) die goed Engels spreekt en schrijft.

Jouw rol in het team

Ons HR-team heeft als doel om onze stagiair(e) echt deel uit te laten maken van ons team. Dit betekent dat je hands-on betrokken wordt in onze dagelijkse werkzaamheden, de drukte en hectiek zal ervaren en een realistisch beeld krijgt over werken in het HR-vakgebied. We waarderen eigen inbreng enorm en geven ruimte voor jouw voorkeuren in taken en onderwerpen voor opdrachten. Bij ons krijg je dus de kans om jouw stempel te drukken op je stage-ervaring en volop mee te draaien in ons HR-team!

Spreekt deze stage jou aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

HR Stagiair(e)
Apply now